Account Manager Mälardalen/Örebro/Östergötaland


Schysst käk växer snabbt och utökar därför sin försäljningsorganisation ytterligare och letar nu efter en driven Account Manager till distrikt “Mitt”.

Om tjänsten

Du kommer att vara ansiktet utåt för Schysst käk och representera företaget och varumärket ut hos våra kunder i dagligvaruhandeln.

Vi ser gärna att du idag arbetar inom sälj alternativt har erfarenhet från dagligvaruhandeln eller servicebranschen. Vi värdesätter vilja och ambition högre än lång erfarenhet. Vi ger dig utbildning och de verktyg som behövs för att lyckas med jobbet men rätt inställning, driv och engagemang är något som du själv måste tillföra.

Du gillar att jobba i högt tempo med många kundkontakter och har en god förmåga att strukturera, planera och följa upp dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. 

Vi söker dig som med enkelhet bygger långsiktiga relationer. Vår nya blivande kollega utgår med fördel ifrån området Örebro/Eskilstuna/Västerås.

I rollen kommer du:

  • Skapa nya samt vårda befintliga relationer till butiker.

  • Sälja in kampanjer och produktlanseringar.

  • Ansvara för budget, uppföljning och resultat.

Är det du? För rätt person erbjuder vi ett fartfyllt, socialt och spännande arbete i ett entreprenörsdrivet företag där du får mycket plats för personlig utveckling.

Vi erbjuder

Du kommer till en av branschens vassaste säljorganisationer med korta beslutsvägar och drivna kollegor. Du kommer att bli en del av ett säljteam med bra sammanhållning och som brinner för sitt arbete. Det finns även goda möjligheter för individer som presterar bra och vill utvecklas framåt med bolaget. Schysst käk hoppas att du vill bli en del av företaget och den spännande resan framåt.

Om Schysst käk

Schysst käk är en uppstickare inom den traditionella dagligvaruhandeln. Vårt varumärke bygger på tron på enkel och god mat för hela familjen och vår frontfigur tillika vd är Amir Kheirmand, serieentreprenör och Sveriges Mästerkock. Schysst käk startade 2015 och säljer sedan dess bland annat köttprodukter och såser till butiker inom ICA och Coop.

Våra produkter är folkliga och tilltalar många. Just nu befinner vi oss i en tillväxtfas och har mycket spännande på gång med bland annat nya produkter och en ännu bredare satsning på en nationell marknad. 

Övrigt

Körkort (B) krävs för tjänsten.
Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Jobbtyp: Heltid 

Kontakt

För mer information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Hellgren, Försäljningschef: 073-321 12 25

Maila din ansökan till fredrik@schysstkak.se