Area Accont Manager Mälardalen

Arbetar du i dag som säljare mot dagligvaruhandeln och är sugen på nya utmaningar i ett expanderande företag? Vill du vara en viktig kugge i att stärka vår säljorganisation i Mälardalen? Välkommen med din ansökan till tjänsten som Account Manager hos Schysst käk!

 
 

Vad är som är så Schysst?

Schysst käk är en uppstickare inom den traditionella dagligvaruhandeln som vågar utmana matjättarna.

Vårt varumärke bygger på tron på enkel och god mat för hela familjen och vår frontfigur tillika vd är Amir Kheirmand, serieentreprenör och Sveriges Mästerkock. Schysst käk startade 2015 och säljer sedan dess bland annat köttprodukter och såser till butiker inom ICA och Coop.


Våra produkter är folkliga och tilltalar många. Just nu befinner vi oss i en tillväxtfas och har mycket spännande på gång med bland annat nya produkter och en ännu bredare satsning på en nationell marknad. Vi behöver därför utöka vårt säljteam med en Account Manager med ansvar över Mälardalen.


Om tjänsten

Vi ser gärna att du redan idag har erfarenhet av att arbeta som säljare alternativt från butik inom DVH. Du har en god förmåga att strukturera, planera och följa upp dina arbetsuppgifter och kundbesök på ett självständigt sätt. Du är en social fena som med enkelhet bygger långsiktiga relationer och sugen på att bli en del av ett ungt och glatt säljteam. I rollen kommer du:

· Ansvara för etablering av Schysst käk i regionen och utöka antalet butiker.

· Skapa nya samt vårda befintliga relationer till butiker.

· Sälja in kampanjer och produktlanseringar.

· Ansvara för budget, uppföljning och resultat.

Är det du? För rätt person erbjuder vi ett fartfyllt, socialt och spännande arbete i ett entreprenörsdrivet företag där du får mycket plats för personlig utveckling. Du kommer ha möjlighet att påverka din egen lön utifrån det arbete du utför. Och vi lovar – du kommer ha roligt på jobbet!

Detta är en tillsvidareanställning.

Övrigt

Körkort (B) krävs för tjänsten.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. I ansökan vill vi att du bifogar ditt CV med bild samt ett personligt brev där du svarar på frågan:

Varför ska just du ha jobbet?

Kontakt

För mer information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Hellgren, Försäljningschef: 073-321 12 25

Jobbtyp: Heltid