Pitabröd!

BARA STENUGNSBAKAT DUGER TILL KEBAB!

Hur är ett riktigt schysst pitabröd? Först och främst är det mjukt och följsamt. Pitabrödet får absolut inte spricka när du packar det med kebab, grönsaker och sås! Viktigt med lite uppsugningsförmåga också för att slippa få sås överallt. Sen tycker åtminstone vi att det är en självklarhet att pitabrödet är tillverkad på svenskt vetemjöl i en stenugn i Sveriges kebabhuvudstad Malmö! Ät pitabröden med kebab, vegokebab eller varför inte falafel? Och massor av sås förstås!

Snabbast och bäst resultat får du genom att värma pitabrödet i brödrosten.

Du hittar pitabrödet i brödhyllan på:

 
IKONER PITABRÖD@2x.png

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 1046 kJ/250 kcal
Fett              1,0 g
varav mättat fett 0,1 g
Kolhydrater      50,0 g
varav sockerarter 2,5 g
Protein            8,3 g
Salt               1,2 g

Ingredienser

VETEMJÖL*, vatten, socker, salt med jod, jäst.

*Ursprung Sverige