pita.png
pita_bröd.png

Pitabröd!

BARA STENUGNSBAKAT DUGER TILL KEBAB!

Hur är ett riktigt schysst pitabröd? Först och främst är den mjuk och följsam. Den får absolut inte spricka när du packar den med kebab, grönsaker och sås! Viktigt med lite uppsugningsförmåga också för att slippa få sås överallt.

Sen tycker åtminstone vi att det är en självklarhet att den är tillverkad på Svenskt vetemjöl och helst i en stenugn i Sveriges kebabhuvudstad Malmö! Voilá!

Snabbast och bäst resultat får du genom att värma brödet i brödrosten.

picklad.png

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 1040 kJ/250 kcal
Fett                        1,0 g
varav mättat fett    0,2 g
Kolhydrater                 51,0 g
varav sockerarter    1,5 g
Protein                      8,4 g
Salt                          1,1 g

Ingredienser

VETEMJÖL*, Vatten, Socker, Salt, Jäst.
*Ursprung Sverige