Enchiladas med Kycklingkebab
Enchiladas med Kycklingkebab
Ingredienser till 6 personer
2 förp. Kycklingkebab
1 förp. Kebabrullebröd
400 g tomatsås
1 röd chili, finhackad
1 gul lök
2 klyftor vitlök
1,5 tsk rökt paprikapulver
250 g riven ost
1 mozzarellaost
Till servering:
Koriander
Avokado
Lime
Grön chili
Vitlökskebabsås
Ett rätt fullproppad med smak som dessutom är enkel att svänga ihop. Servera med vitlökskebabsås för extra mycket yum!
Tillaga din enchiladas med kycklingkebab såhär:
1. Hacka vitlök, chili och lök. Fräs i en stekpanna och tillsätt kycklingkebaben när grönsakerna börjat bli mjuka. Tillsätt paprikapulver.
2. Slå på tomatsåsen, låt koka samman och smaka av med salt.
3. Vänd kebabrullebrödet i röran och fyll sedan varje bröd med kycklingkebabröran i mitten. Lägg på riven ost. Rulla ihop till en rulle och lägg i en ugnsfast form. Lägg alla rullar tätt intill varandra och toppa med riven ost och mozzarella.
4. Grädda i ca 10 minuter på 225 grader, till osten smält och rätten blivit gyllene.