Gratinerade kycklingkebabrullar

SCHYSST_KAK_Gratinerade kycklingkebabrullar_Recept.png
SCHYSST_KAK_Gratinerade kycklingkebabrullar_Recept.png

Gratinerade kycklingkebabrullar

$0.00

Ingredienser till 4 personer

2 pkt Kycklingkebab
2 förp. Kebabrullebröd
3 st hackade salladslökar
1 liten, finhackad röd paprika
1-2 dl Mild kebabsås
Inlagd jalapeño
400-500 g riven ost
Salt

Till servering:
Valfri kebabsås
Hackad persilja eller koriander

Add To Cart

En god (och rolig!) rätt som passar perfekt på buffébordet eller varför inte till fredagsmyset. Gratinerade kebabrullar fyllda med en krämig och smakrik kycklingkebab-röra.

Tillaga dina gratinerade kycklingkebabrullar såhär: 

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tillaga kycklingkebaben enligt instruktionerna på förpackningen. 
3. Blanda kycklinkebaben med jalapeño, hackad salladslök, finhackad paprika, mild kebabsås och salt i en bunke. Ställ ett glas eller en liten skål i mitten av en plåt med bakpapper.
4. Dela kebabrullebröden på mitten och bred ut 2 msk av kycklingkebabröran och 3 msk riven ost på varje halva. Rulla ihop till strutar. Lägg kebab-strutarna i en ring kring glaset på plåten. Avsluta med riven ost ovanpå.
5. Ta bort glaset och sätt in plåten i ugnen i cirka 10 minuter. Ta ut rullarna och placera valfri kebabsås eller annan dipsås i mitten där glaset stod och servera genast.