Gratinerade kycklingkebabrullar
Gratinerade kycklingkebabrullar
Ingredienser till 4 personer
2 pkt Kycklingkebab
2 förp. Kebabrullebröd
3 st hackade salladslökar
1 liten, finhackad röd paprika
1-2 dl Mild kebabsås
Inlagd jalapeño
400-500 g riven ost
Salt
Till servering:
Valfri kebabsås
Hackad persilja eller koriander
En god (och rolig!) rätt som passar perfekt på buffébordet eller varför inte till fredagsmyset. Gratinerade kebabrullar fyllda med en krämig och smakrik kycklingkebab-röra.
Tillaga dina gratinerade kycklingkebabrullar såhär:
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tillaga kycklingkebaben enligt instruktionerna på förpackningen.
3. Blanda kycklinkebaben med jalapeño, hackad salladslök, finhackad paprika, mild kebabsås och salt i en bunke. Ställ ett glas eller en liten skål i mitten av en plåt med bakpapper.
4. Dela kebabrullebröden på mitten och bred ut 2 msk av kycklingkebabröran och 3 msk riven ost på varje halva. Rulla ihop till strutar. Lägg kebab-strutarna i en ring kring glaset på plåten. Avsluta med riven ost ovanpå.
5. Ta bort glaset och sätt in plåten i ugnen i cirka 10 minuter. Ta ut rullarna och placera valfri kebabsås eller annan dipsås i mitten där glaset stod och servera genast.