SIGNATURE DÖNERKEBAB!
En riktigt schysst dönerkebab med inspiration från de trånga gränderna och myllret i kebabens huvudstad Istanbul. Lite köttigare, mycket mustigare och perfekttillsammans med ris, bulgur eller i en kebabrulle.
Tips för helgkvällen: Ställ fram flera såser, massa goda tillbehör och kör din favoritkebab eller flera olika så är helgen räddad!
Behöver du inspo så hittar du massa schyssta hemmakebab-recept här.
Signature Dönerkebab hittar du i kylen hos:
Näringsdeklaration per 100 g
Energi 650 kJ/150 kcal
Fett 8,3 g
- varav mättat fett 1,6 g
Kolhydrater 2,3 g
- varav sockerarter 0,8 g
Protein 18 g
Salt 1,9 g
Ingredienser
Nötkött* (78 %), vatten, rapsolja, salt, potatisstärkelse, lök, citronjuicepulver, färgämne (E150c), citrusfiber, druvsocker, krydda, aromer, konserveringsmedel (E262), stabiliseringsmedel (E450, E451), surhetsreglerande medel (E270, E327), antioxidationsmedel (E301).
*Ursprung: Sverige
Rekommenderad tillagning
Hetta upp en stekpanna, avlägsna plasten och stek Dönerkebaben tillsammans med lite olja i 4–5 minuter på medel till hög värme. Vänd då och då och låt kebaben få färg!