Gyros-nachos i ugn
Gyros-nachos i ugn
Underbart god rätt som ger en riktig helg-feeling. Gyroskebaben behöver inte stekas innan då den tillagas i ugnen tillsammans med grönsakerna och osten.
Ingredienser till 4 personer
1 förp. Gyroskebab
1 påse nachochips
1 stor gul paprika
Urkärnade kalamataoliver
12 plommontomater
2-3 dl riven ost
Färsk persilja eller koriander
Tillaga din Gyrosnacho såhär
1. Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka paprikan, dela tomaterna och oliverna.
2. Lägg ut nachochipsen på en plåt eller i en ugnsfast form. Fördela Gyroskebaben över chipsen. Lägg på de hackade grönsakerna. Toppa med riven ost.
3. Gratinera gyrosnachosen i ugnen i ca 15 minuter eller tills osten smält och fått fin färg. Servera toppad med färsk persilja eller koriander och kebabsås.