Gyros-nachos i ugn

Schysst-kak_recept_Gyros-nacho.jpg
Schysst-kak_recept_Gyros-nacho.jpg

Gyros-nachos i ugn

$0.00

Underbart god rätt som ger en riktig helg-feeling. Gyroskebaben behöver inte stekas innan då den tillagas i ugnen tillsammans med grönsakerna och osten.

Ingredienser till 4 personer

1 förp. Gyroskebab
1 påse nachochips
1 stor gul paprika
Urkärnade kalamataoliver
12 plommontomater
2-3 dl riven ost
Färsk persilja eller koriander

Add To Cart

Tillaga din Gyrosnacho såhär

1. Sätt ugnen på 225 grader. Finhacka paprikan, dela tomaterna och oliverna.
2. Lägg ut nachochipsen på en plåt eller i en ugnsfast form. Fördela Gyroskebaben över chipsen. Lägg på de hackade grönsakerna. Toppa med riven ost.
3. Gratinera gyrosnachosen i ugnen i ca 15 minuter eller tills osten smält och fått fin färg. Servera toppad med färsk persilja eller koriander och kebabsås.