Gyroskebab!
HÖJ VOLYMEN, FRAM MED GYROSEN!
Inte mycket slår en nygjord gyros med pitabröd, vitlökskebabsås och pommes. Vår Gyroskebab är gjord på svenskt fläskkött som grillas och skärs från kebabstock. Perfekt vilken helg som helst!
Servera med några av våra kebabsåser, vårt pitabröd, kebabrullebröd eller snurra en schysst kebabpizza med vårt nya Pizzakit 2-pack.
Behöver du inspo så hittar du massa schyssta hemmakebab-recept med gyros här!
Gyroskebaben hittar du i kyldisken hos:
Näringsdeklaration per 100 g
Energi 863 kJ/207 kcal
Fett 14 g
- varav mättat fett 5,5 g
Kolhydrater 4,6 g
- varav sockerarter 0,6 g
Protein 16 g
Salt 2,0 g
Ingredienser
Fläskkött* (84 %), vatten, potatisstärkelse, kryddor, salt, potatisfiber, stabiliseringsmedel (E450, E451), lök, konserveringsmedel (E262, E301), vitlök, druvsocker, örter, tomat, kryddextrakt.
*Ursprung: Sverige
Tillagning
Stekpanna: Hetta upp en stekpanna och stek kebaben 5-6 minuter på medelhög värme.
Ugn: Avlägsna plasten, lägg kebaben i en ugnstålig form. Värm på 200 °C i 5-6 minuter.
Airfryer: Lägg kebaben i din Airfryer. Grilla 4-5 minuter på
200 °C. Rör om efter halva tiden.