klassisk.png
klassisk_kebab.png

Klassisk kebab!

En Svensk tradition

Vår klassiska Kebab är "The real deal". Den är grillad och skuren i tunna skivor från en riktig kebabstock. Kebaben är såklart gjord på Svenskt nötkött och kryddblandningen har jag finjusterat efter massor med provsmakning. Ät den med Pitabröd eller på en Pizza. 

symbols_klassiskkebab.png

Näringsdeklaration per 100 g

Energi                            1046 kJ/250 kcal
Fett                                  19,8 g  
  - varav mättat fett     8,9 g
Kolhydrater                  8,8 g  
- varav sockerarter   <0,1 g
Protein                          17 g
Salt                                 1,8 g

Ingredienser

Nötkött 92%*, potatismjöl, salt, kryddor, potatisfiber, lök, druvsocker, tomatpulver, purjolök, vitlök stabiliseringsmedel E450-451. *Svensk råvara

Tillagning

Stekpanna: Hetta upp en stekpanna och stek kebaben 5-6 minuter på medelhög värme.

Mikro: Avlägsna plasten, lägg kebaben i en mikrotålig form och täck över. Halv effekt i 3 minuter.

Ugn: Avlägsna plasten, lägg kebaben i en ugnstålig form. Värm på 200 °C i 5-6 minuter.