Kebabgifflar
Kebabgifflar
Ingredienser
1 förp. Klassisk kebab
1 förp. Kycklingkebab
1 färdig pizzadeg
Röd kebabsås
Ajvar
Ostskivor
1 ägg
Mild kebabsås till servering
Kebabgifflar - ett vinnande koncept under många festliga stunder i livet. Servera som plockmat eller låt dem skina som middagens huvudkaraktär.
Tillaga dina Kebabgifflar såhär:
1. Rulla ut pizzadegen och dela i 4 lika stora bitar.
2. Lägg på ost (lämna 1 cm pizzadeg fri). Bred på Röd kebabsås på två av längderna och Ajvar på de andra två.
3. Stek kebaberna enligt anvisningarna på förpackningarna och fördela på längderna. Klassisk kebab på de med Röd kebabsås och Kycklingkebab på de med Ajvar.
4. Pensla den fria biten pizzadeg med ägg, vik ihop och dela till gifflar.
5. Pensla med ägg och grädda i ugn på 250 grader till gifflarna fått fin färg. Servera med Mild kebabsås!