Kycklingkebab!
GLÖM ALL TRÅKIG HELGKYCKLING, DEN HÄR ÄR DISCO!
Det här är en riktig helgklassiker i nytappning. Vi varvar kött från svensk kyckling med kryddor, lager på lager och skär direkt från kebabstock - helgen har aldrig smakat bättre!
Servera med några av våra kebabsåser, vårt pitabröd, kebabrullebröd eller snurra en schysst kebabpizza med vårt nya Pizzakit 2-pack.
Behöver du inspo så hittar du massa schyssta hemmakebab-recept här.
Kycklingkebaben finns i kyldisken hos:
Näringsdeklaration per 100 g
Energi 736 kJ/177 kcal
Fett 11 g
varav mättat fett 2,8 g
Kolhydrater 1,0 g
varav sockerarter <0.5
Protein 18 g
Salt 1,9 g
Ingredienser
Kyckling* (93 %), vatten, kryddor, salt, stabiliseringsmedel (E450, E451) potatisfiber, potatisstärkelse, konserveringsmedel (E262, E301), lök, socker, vitlök, druvsocker, örter, tomat, maltodextrin, jästextrakt, kryddextrakt, surhetsreglerandemedel (E330). *Ursprung: Sverige
Tillagning
Stekpanna: Hetta upp en stekpanna och stek kebaben 5-6 minuter på medelhög värme.
Ugn: Avlägsna plasten, lägg kebaben i en ugnstålig form. Värm på 200 °C i 5-6 minuter.
Airfryer: Lägg kebaben i din Airfryer. Grilla 4-5 minuter på
200 °C. Rör om efter halva tiden.