kyckling.png
kyckling_kebab.png

Kycklingkebab!

GRILLAD; SAFTIG OCH MÖR!

Vår kycklingkebab grillas och skärs från en riktig kebabstock. Här har vi varvat Svensk kycklinglårfilé med kryddor, lager på lager. Allt är gjort förhand med omsorg för att du ska få den godaste kycklingkebaben. Den passar riktigt bra på en sallad eller i en kebabrulle.

symbols_kycklingkebab.png

Näringsdeklaration per 100 g

Energi 586 kJ/140 kcal
Fett                           6 g
varav mättat fett      1,7 g
Kolhydrater                  5,6 g
varav sockerarter    0,4 g
Protein                       17 g
Salt                          1,4 g

Ingredienser

Kyckling 89%*, kryddor, salt, potatismjöl, potatisstärkelse, stabiliseringsmedel E450. *Svensk råvara.

Tillagning

Stekpanna: Hetta upp en stekpanna och stek kebaben 5-6 minuter på medelhög värme.

Mikro: Avlägsna plasten, lägg kebaben i en mikrotålig form och täck över. Halv effekt i 3 minuter.

Ugn: Avlägsna plasten, lägg kebaben i en ugnstålig form. Värm på 200 °C i 5-6 minuter.