Kycklingkebabpasta med soltorkad tomat

SCHYSST_KAK_Kycklingkebabpasta_med_soltorkad_tomat_Recept_4x3.jpg
SCHYSST_KAK_Kycklingkebabpasta_med_soltorkad_tomat_Recept_4x3.jpg

Kycklingkebabpasta med soltorkad tomat

$0.00

Ingredienser till 4 portioner

1 förp. Kycklingkebab
Pasta till 4 pers
2,5 dl grädde
12 st soltorkad tomat
100 g riven mozzarella
1-2 pressad vitlöksklyfta
100 g färsk babyspenat
Salt, peppar och chiliflakes efter tycke och smak

Add To Cart

Krämig, smakrik och enkel pasta som funkar lika bra en vardagkväll som till fredagsmyset!

Tillaga din krämiga kycklingkebabpasta såhär:

1. Värm lite olja i en stekpanna och vänd i kycklingkebab, pressad vitlök och hackad, soltorkad tomat. Häll över grädden och kryddorna. Låt puttra på medelvärme.
2. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
3. Vänd slutligen i babyspenat och riven mozzarella. Njut!