Krämig pasta med kycklingkebab

SCHYSST_KAK_Kramig_pasta_med_Kycklingkebab_Recept.jpg
SCHYSST_KAK_Kramig_pasta_med_Kycklingkebab_Recept.jpg

Krämig pasta med kycklingkebab

$0.00

Ingredienser för 4 personer

1 pkt Kycklingkebab
4 portioner valfri pasta
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
ca 10 st champinjoner
1 dl crème fraiche
4 dl vispgrädde
1 st kycklingbuljong
4 tsk dijonsenap
En näve riven ost
1 msk citronjuice
Timjan
Peppar

Add To Cart

Pasta är ju en rätt som verkligen har en grym förmåga att fixa vardagsmaten. Det kan knappast bli enklare med färsk kycklingkebab i pastasåsen.

Tillaga din krämiga pasta med kycklingkebab såhär

1. Finhacka lök och vitlök och skär svampen i skivor. Fräs löken och vitlöken i olja i en stekpanna i ett par minuter utan att de får färg. Tillsätt svampen och stek mjuk.
2. Tillsätt grädde, crème fraiche, buljong och dijonsenap. Låt koka ihop till en krämig sås.
3. Tillaga kycklingkebaben enligt instruktionerna på förpackningen. Koka pastan.
4. Blanda den färdigkokta pastan, såsen och kycklingkebaben. Toppa med riven ost, timjan, några droppar citron och nymald peppar.