Kebabplock med tomatsalsa - Schlagerkebab!

SCHYSST_KAK_Kebabplock_med_tomatsalsa_Recept.png
SCHYSST_KAK_Kebabplock_med_tomatsalsa_Recept.png

Kebabplock med tomatsalsa - Schlagerkebab!

$0.00

Ingredienser till 4 personer

1 förp. Klassisk kebab
1 förp. Kycklingkebab
4 st Kebabrullebröd
1 förp. Picklad rödlök
1 gurka
2 paprikor
Majs
Mild kebabsås
Het kebabsås

Tomatsalsa:
5 tomater
1 jalapeno
½ rödlök
1 msk rödvinsvinäger
0,5 tsk strösocker
1 krm salt 

Add To Cart

Kebabplock med tomatsalsa och kebabrullebröd! Låt alla i familjen plocka sina favoritgrönsaker, kebab och sås - rulla ihop och njut!

Tillaga ditt kebabplock med tomatsalsa såhär: 

1. Börja med tomatsalsan genom att halvera tomaterna och skrapa ur kärnorna med en sked. Skär tomaterna fint. Finhacka rödlöken.
2. Kärna ur och finhacka jalapenon. Blanda med tomaterna, rödlöken, socker, vinäger och salt. Låt tomatsalsan stå svalt till servering.
3. Skölj och hacka grönsakerna och lägg i serveringsskålar. Tillaga kebaberna enligt instruktionerna på förpackningen.
4. Servera grönsaker, tomatsalsa, kebab och bröd. Låt alla plocka sina favoritgrönsaker, kebab och sås - rulla ihop i brödet och njut!