Nacho fries med gyroskebab
Nacho fries med gyroskebab
Ingredienser till 4 personer
1 pkt Gyroskebab
800 g pommes eller sötpotatispommes
3,5 dl riven cheddarost
Guacamole:
2 st avokado
1-2 vitlöksklyftor
1 st lime
Salt
Toppings:
Vitlökskebabsås
Färsk koriander
Picklad rödlök
Hackade jalapeños efter tycke och smak
Ett recept med influenser från sydvästra Amerika, fulladdat med smak, smält ost och vår gyroskebab. Comfort food, street food, finger food - kärt barn har många namn, men oj vad glad man blir av den här rätten!
Tillaga dina nacho fries med gyroskebab såhär:
1. Värm ugnen enligt instruktionerna på förpackningen till pommesen.
2. Förbered guacamolen genom att gröpa ur avokado och mosa med en gaffel. Pressa över saften från limen, riv ner vitlök, smaka av med salt och rör ihop. Ställ åt sidan.
3. Tillaga pommesen i ugnen. Stek gyroskebaben enligt instruktionerna på förpackningen. När pommesen är klar, sätt ugnen på grillfunktion.
4. Lägg pommes, gyroskebab och riven ost i en ugnsform. Grilla snabbt i ugnen till osten smält.
5. Toppa hela härligheten med guacamole, vitlökskebabsås, jalapenos, finhackad rödlök och koriander. Servera och njut!