Gyrosburrito
Gyrosburrito
Ingredienser till 4 personer
4 st Kebabrullebröd
1-2 förp. Gyroskebab
Grön sallad i kruka
1 liten rödlök, finhackad
2 avokado
1 lime
1 grön jalapeno
Mild kebabsås
Het kebabsås
4 portioner ris
3 msk koriander, finhackad
Saften från 1 lime
3 msk smör
En helt genialisk maträtt, där du kan stoppa i lite vad du gillar i burriton. Mixa, trixa och ta det du gillar - gör din grej!
Tillaga din Gyrosburrito såhär:
1. Koka 4 portioner ris enligt instruktionerna på förpackningen. Tillsätt saften från 1 lime, 3 msk smör och finhackad koriander när riset kokat klart och svalnat lätt.
2. Hacka rödlök och sallad. Mosa avokadon och finhacka jalapenon. Blanda samman avokado, jalapeno och pressa över saften från en lime. Smaka av med salt.
3. Tillaga gyroskebaben enligt instruktionerna på förpackningen.
4. Fördela sallad, rödlök, avokadoröran, gyros och ris på ett kebabrullebröd. Toppa med kebabsåser. Rulla ihop burriton och dela med en vass kniv på mitten.