Gyrosburgare med sirapsbacon

SCHYSST_KAK_Gyrosburgare_med_sirapsbacon_Recept.jpg
SCHYSST_KAK_Gyrosburgare_med_sirapsbacon_Recept.jpg

Gyrosburgare med sirapsbacon

$0.00

Ingredienser till 4 burgare

1 förp. Gyroskebab
140g bacon
1 msk lönnsirap
Hamburgerbröd
Sallad
1 burk Picklad rödkål

Add To Cart

En riktig feel-good gyrosburgare! En härlig mix av sälta, sötma och syra.

Tillaga dina gyrosburgare med sirapsbacon såhär:

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Lägg baconet på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med lönnsirap. Stek baconet mitt i ugnen till de är krispiga, ca 15 minuter.
3. Tillaga gyrosen enligt instruktionerna på förpackningen.
4. Värm hamburgerbröden hastigt i ugnen eller i en stekpanna. Fyll sedan med gyros, sallad, bacon och picklad rödkål.