Gyroskebab med mangosallad
Gyroskebab med mangosallad
Ingredienser för 4 personer
1 pkt Gyroskebab
1 kruka koriander
1 st mango, eller papaya (både färsk och fryst funkar bra)
1/2 gurka
1 st lime
Valfri sallad
2.5 dl quinoa
50 g cashewnötter
Smakrik gyroskebab med frisk mangosallad. Rätten går enkelt att göra vegetarisk genom att använda Vegokebab.
Tillaga din Gyroskebab med mangosallad så här
1. Koka quinoa enligt anvisningarna på paketet.
2. Gröp ur kärnorna ur gurkan och hacka i små bitar. Skala och skär mangon. Finacka koriandern och riv salladen i bitar. Skölj och riv skalet av ena limefrukten.
3. Blanda quinoan med mango, sallad, gurka, koriander och rivet limeskal. Pressa över limesaft från en lime och smaka av med salt. Strö över nötterna och dekorera med limeklyftor.
4. Stek gyroskebaben enligt anvisningarna på förpackningen. Servera gyroskebaben med mangosalladen.