Kebabgryta med het kebabsås
Kebabgryta med het kebabsås
$0.00
Ingredienser till 4 personer:
1 förp. Klassisk kebab
3 dl ris
1 gul lök, hackad
1 klyfta vitlök
1 tsk kebabkrydda
2 dl grädde
2 dl créme fraiche
1 flaska het kebabsås
En mustig kebabgryta som får en extra kick och krämighet av vår heta kebabsås. Receptet är skapat av John, en av vinnarna i vår recepttävling. John tipsar att grytan funkar bra att servera med både pommes och ris!
Tillaga din kebabgryta med het kebabsås såhär
1: Tillaga riset enligt instruktionerna på förpackningen.
2: Stek gul lök, vitlök och kebaben tillsammans med kebabkrydda i lite olja.
3: Addera créme fraiche, grädde och het kebabsås. Smaka av mängden het kebabsås efter tycke och smak.
4: Servera det kokta riset och kebabgrytan med en fräsch sallad.