Kebabgryta med körsbärstomater

SCHYSST_KAK_Kebabgryta_med_Korsbarstomater_Recept.jpg
SCHYSST_KAK_Kebabgryta_med_Korsbarstomater_Recept.jpg

Kebabgryta med körsbärstomater

$0.00

Ingredienser till 4 personer

1 förp. Klassisk kebab
4 portioner ris
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
250 g körsbärstomater
3 msk tomatpuré
3 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
1 dl cornichons
1 tsk torkad timjan
Salt och peppar

Add To Cart

En underbart god och mustig kebabgryta som du slänger ihop på ett kick! De färska körsbärstomaterna och cornichons bidrar med sötma och syra, vilket passar perfekt till vår klassiska kebab.

Tillaga din kebabgryta med körsbärstomater såhär

1. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök, halvera tomaterna. Stek lök och vitlök lätt i olja. Tillsätt kebaben och stek till den fått lite färg. Tillsätt tomatpuré och stek ytterligare några minuter. 
2. Tillaga riset enlig instruktionerna på förpackningen.
3. Tillsätt tomater, grädde, dijonsenap och örter till kebabgrytan. Låt koka ihop. Hacka cornichons och tillsätt i grytan. Smaka av med salt och peppar.