Kebabpasta

SCHYSST_KAK_Kebabpasta_Recept.jpg
SCHYSST_KAK_Kebabpasta_Recept.jpg

Kebabpasta

$0.00

Ingredienser för 4 personer

1 paket Klassisk kebab
4 portioner pasta, tagliatelle.
4 dl crème fraiche
400 g passerade tomater
1 gul lök
250 g champinjoner
1 msk smör
1 paprika
Färsk persilja

Add To Cart

Pasta är ju en favvo hemma i stugorna i vårt avlånga land, så varför inte kombinera pasta med kebab? Resultatet blir en krämig kebabpasta perfekt att servera vilken dag som helst. Den här enkla kebabpastan är ett säkert kort som kommer uppskattas av hela familjen!

Tillaga din Kebabpasta såhär

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Blanda crème fraiche, passerade tomater och svartpeppar i en bunke.
3. Bryn champinjoner och gul lök tillsammans med smör.
4. Lägg i kebab och paprika och stek tillsammans med löken och svampen.
5. Häll i såsen i stekpannan och låt det sjuda i några minuter under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
6. Lägg upp pastan på tallrikar, häll över såsen. Servera gärna med färsk persilja och en krispig sallad.