Kebabpasta

Kebabgryta & pasta.jpg
Kebabgryta & pasta.jpg

Kebabpasta

0.00

Tillagningstid: 30 min
Recept för 4 personer
Ingredienser:

  • 4 portioner pasta, tagliatelle.

  • 4 dl crème fraiche

  • 500g passerade tomater

  • 1 gul lök

  • 250 g champinjoner

  • 1 msk smör

  • 1 paket Klassiks kebab

  • 1 paprika

  • 1/3 kruka färsk persilja

Add To Cart

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2. Blanda crème fraiche, passerade tomater och svartpeppar i en bunke.

3. Bryn champinjoner och gul lök tillsammans med smör.

4. Lägg i kebab och paprika och stek tillsammans med löken och svampen.

5. Häll i såsen i stekpannan och låt det sjuda i några minuter under omrörning.

6. Lägg upp pastan på tallrikar, häll över såsen.

7. Servera med färsk paprika, grovmalen salt och färsk persilja.