Kebabstroganoff med ris

SCHYSST_KAK_Kebabstroganoff_Recept.jpg
SCHYSST_KAK_Kebabstroganoff_Recept.jpg

Kebabstroganoff med ris

$0.00

Ingredienser för 4 personer

1 pkt Klassisk kebab
4 portioner ris
2 st gula lökar
2 dl matlagningsgrädde
1 dl vatten
2 msk tomatpuré
1/2 msk kinesisk soja
Salt och peppar

Add To Cart

Har du tröttnat på korvstroganoff? Då måste du testa det här! Hur enkelt som helst att variera vardagsmaten med kebab istället för falukorv. Säg hej till den nya familjefavoriten kebabstroganoff!

Tillaga din kebabstroganoff så här

1. Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Stek den hackade löken i lite olja ett par minuter. Tillsätt kebaben och fräs ytterligare någon minut.
3. Tillsätt grädde, vatten tomatpuré och soja. Låt koka ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.