Klassisk kebabpizza med sötpicklad feferoni

SCHYSST_KAK_Klassisk_kebabpizza_Recept.png
SCHYSST_KAK_Klassisk_kebabpizza_Recept.png

Klassisk kebabpizza med sötpicklad feferoni

$0.00

Ingredienser till två pizzor

1 förpackning Klassisk kebab
Pizzakit
3 dl riven cheddarost
Salladsmix
Valfri flaska kebabsås
Skivad feferonimix

Add To Cart

En klassisk kebabpizza med en twist! Den klassiska kebaben får sällskap av sötpicklad feferoni, späd salladsmix och kebabsåser - en garanterad fullträff!

Gör din kebabpizza med sötpicklad feferoni såhär

  1. Sätt ugnen på 220 grader. 

  2. Bred på tomatsåsen på bottnarna, börja från mitten av pizzan. Strö över cheddarosten. Grädda 5-10 minuter i ugnen till kanterna fått fin färg. 

  3. Stek den klassiska kebaben enligt anvisningarna på förpackningen och lägg på den färdiggräddade pizzan. Toppa med sötpicklad feferonimix, salladsmix och kebabsås.