Krämig kycklingkebabgratäng
Krämig kycklingkebabgratäng
Ingredienser till 4 personer
2 förp. Kycklingkebab
1 rödlök
200 g färskost
1 dl créme fraiche
2 tomater
1 (burk) majs
2,5 dl riven, smakrik ost
Jalapenos
Till servering:
Nachochips
Salsa
En av de vinnande recepten i vår recepttävling! Den här kycklingkebabgratängen är skapad av Sara och det är ju omöjligt att tacka nej till en lättlagad, krämig gratäng med tacofeeling!
Tillaga din krämiga kycklingkebabgratäng såhär
1: Sätt ugnen på 225 grader.
2: Stek kycklingebaben enligt anvisningarna på förpackningen. Hacka rödlök och stek snabbt med kebaben.
3: Blanda färskost med créme fraiche. Bred ut blandningen i botten på en ugnsform.
4: Lägg på kycklingkebaben och den hackade rödlöken över blandningen. Addera därefter majs och tomat. Strö över osten.
5: Grädda i mitten av ugnen till osten fått fin färg. Toppa med jalapenos. Servera med sallad, salsa och nachochips.