Kycklingkebabgryta med saffran

SCHYSST_KAK_Kycklingkebabgryta_med_saffran_Recept.jpg
SCHYSST_KAK_Kycklingkebabgryta_med_saffran_Recept.jpg

Kycklingkebabgryta med saffran

$0.00

Ingredienser till 4 personer

1 förp. Kycklingkebab
4 portioner ris
2 dl grädde
0.5 g saffran
2 dl buljong (funkar bra med tärning+vatten)
10 svarta oliver
ca 20 st syltlökar
1 röd paprika
2 msk olja
Salt och peppar

Add To Cart

En härligt gyllengul gryta med kycklingkebab. Lika smidig att göra som underbart god att äta!

Tillaga din Kycklingkebabgryta med saffran så här

1. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen.
2. Värm olja i en panna, stek kycklingkebaben tillsammans med saffran några minuter.
3. Häll på buljong och grädde över kycklingkebaben. Låt puttra på låg värme i ca 10 minuter. Tillsätt svarta oliver och syltlök.
4. Hacka paprikan och addera till grytan.
5. Servera med ris och en fräsch sallad.