Kycklingkebabpasta med saffran

SCHYSST_KAK_Kycklingkebabpasta_med_saffran_recept.jpg
SCHYSST_KAK_Kycklingkebabpasta_med_saffran_recept.jpg

Kycklingkebabpasta med saffran

$0.00

Ingredienser för 4 personer

1 förp. Kycklingkebab
300 g valfri pasta
3 dl grädde
1 gul lök
100 g soltorkade tomater
2 klyftor vitlök
1 msk olivolja
0.5 g saffran
salt och peppar

Add To Cart

En underbart god pastarätt med kycklingkebab som blir lite extra lyxig med det himmelskt gyllengula saffranet. En perfekt rätt när du vill sätta guldkant på vilken dag som helst!

Tillaga din kycklingkebabpasta med saffran såhär

1. Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
2. Hacka lök och vitlök. Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök, vitlök och saffran några minuter. Tillsätt kycklingkebaben och stek ytterligare någon minut.
3. Tillsätt strimlade soltorkade tomater och grädde och låt puttra på låg värme i ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
4. Vänd ner den avrunna pastan i kebab och saffrans-såsen och servera direkt.