Minipizzor på pitabröd
Minipizzor på pitabröd
Ingredienser till fem minipizzor
1 förp. Pitabröd
1 förp. Klassisk kebab eller Vegokebab
9 msk tomatpuré
100 g riven ost
20 g rucola
Skivad feferonimix
Vitlökskebabsås
Het kebabsås
Minikebabpizzor på pitabröd! En superenkel middag där hela familjen kan göra sin egna lilla pizza. Går självklart att toppa med precis vad man vill, men vi har såklart valt kebab!
Tillaga dina minipizzor såhär:
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Placera pitabröden på en plåt med bakplåtspapper och bred på tomatpurén. Fördela den rivna osten över minipizzorna.
3. Grädda i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter, till osten smält och fått lite färg.
4. Stek kebaben enligt instruktionerna på förpackningen.
5. Ta ut minipizzorna i ugnen och lägg på kebaben. Toppa med rucola och kebabsåser.