Tillfällig förpackning p.g.a bristen på svenskt nötkött
KLASSISK KEBAB!
100% HELGFEELING I VARJE TUGGA!
Just nu råder det brist på Svenskt nötkött och vi har en tillfällig förändring. Samma goda smak som ger 100% helgfeeling, men nötkött som kommer från andra länder i EU med liknande djurhållning som Sverige. Så fort bristen är över är vi tillbaka med 100% Svenskt nötkött. Här kan du läsa mer om det!
Servera med några av våra kebabsåser, vårt pitabröd, kebabrullebröd eller snurra en schysst kebabpizza med vårt nya Pizzakit 2-pack.
Behöver du inspo så hittar du massa schyssta hemmakebab-recept med klassisk kebab här!
Vår Klassiska kebab finns i kyldisken hos:
Information
Nötkebab tillverkad i Sverige enligt klassiskt recept.
Näringsdeklaration per 100 g
Energi 1217 kJ/291 kcal
Fett 24 g
varav mättat fett 12 g
Kolhydrater 2 g
varav sockerarter 0,9 g
Protein 14 g
Salt 2,1 g
Ingredienser
Nötkött (83 %)*, vatten, potatisfiber, koksalt, lök, stabiliseringsmedel (difosfater, trifosfater), kryddor, druvsocker, animaliskt protein av nöt, naturliga aromer, vitlök, socker, örtkrydda.
*Ursprung: EU
Tillagning
Stekpanna: Hetta upp en stekpanna och stek kebaben tillsammans med olja i 4-5 minuter på medelhög värme.
Ugn: Avlägsna plasten och lägg kebaben i en ugnstålig form. Värm på 200 °C i 5-6 minuter.